Bemutatkozás   Túratippek, térkép   Látnivalók  
Szállás
 
Vendéglátás
 
Szabadidő
Akadálymentesített változat Magyar Deutsch English
20.3 °C
 

Active and Family programs


 

Téli-Nyári Bobpálya
Téli-Nyári Bobpálya
Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal várjuk a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat.
Tovább »
 
Canopy
Canopy
Az első Canopy pálya a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg. A közép-amerikai pálya eredeti célja az esőerdő kutatás volt.
Tovább »
Gokart és Kalandpark
Gokart és Kalandpark

2012 júliusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Kalandpark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket!

Tovább »
 
eXtra Bringa
eXtra Bringa
Kétkerekű élményszolgáltatásunk az eXtraBringa többféle, igazán izgalmas program keretében mutatja meg Visegrádot. A Duna partjától és a Királyi Palotától elindulva a Salamon-torony rejtélyes titkai között, a Pilis vadregényes erdein keresztül a Fellegvár királyi panorámájáig kalauzoljuk vendégeinket túráink során.
Tovább »
Nagyvillám Sípálya
Nagyvillám Sípálya
A visegrádi Nagyvillám 4 évszakos sípálya, családosok és kezdők síparadicsoma, ahol már 8 db felvonóval, hóágyúkkal és esti világítással várják a téli sport szerelmeseit.
Tovább »
 
Zugfőzde Pálinkamúzeum
Zugfőzde Pálinkamúzeum
ZUGFŐZDE PÁLINKAMÚZEUMUNK a népi pálinkafőzés hagyományait, a szeszes lepárlás történetét és a tiltott pálinkafőzés gyakorlatát mutatja be.
Tovább »Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület (visegrádi helyi TDM szervezet) hivatalos honlapja

Visegrádi Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet létrehozása" című projekt - Azonosítószám: KMOP-3.1.2/C-2010-0002
Kedvezményezett: Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület 2025 Visegrád, Fő út 81., Telefon: +36 26 397 188, info@visitvisegrad.hu
Közreműködő Szervezet: Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17., Telefon: +36 1/471-8955, proregio@proregio.hu, www.proregio.hu

Copyright © 2012. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület. Minden jog fenntartva. Visegrád Város honlapja www.ysolutions.hu