webkamera

360 VR

Évente 4 turisztikai kiadvánnyal is készülünk

Hello Dunakanyar

A HELLO DUNAKANYAR, mint Térségi Online Turisztikai Vállalkozás azért jött létre, hogy a mai modern világban a digitális fejlődést felhasználva hozzuk közelebb az okos eszközök felhasználóit és az utazni, kirándulni, világot látni kívánó érdeklődőket a Dunakanyar turisztikai értékeihez, látnivalóihoz, gasztronómiájához és programjaihoz. Vállalkozásunk célja a térség turisztikai vonzerejének bemutatása és idegenforgalmi eredményeinek növelése.

Hamarosan több nyelven induló weboldalunkon megtervezheti magának a Dunakanyarban eltöltött napjait, lefoglalhatja magának a számára legmegfelelőbb szállást, válogathat a jobbnál jobb éttermi, program és túra ajánlatok közül, amelyeket a térségben található szolgáltatók és vállalkozások nyújtanak.

Napjainkban már minden szolgáltató számára nélkülözhetetlen az online jelenlét ahhoz, hogy széles körben ismertté váljanak, ezért a vállalkozások munkáját is támogatni kívánjuk komplex vállalkozásfejlesztési szolgáltatásunkkal.

Partnereink sikere a HelloDunakanyar sikere is!

Visegrad TE - Hello Dunakanyar

TÚRÁZÁS, PROGRAMSZERVEZÉS

Gyarmati Dávid túraszervező 

E-mail:  david.gyarmati@hellodunakanyar.com

Mobil: +36 30 568 86 68

Tömösközi Kata alapító és online marketing, kommunikációs vezető

E-mail:  kata.tomoskozi@hellodunakanyar.com

Mobil: + 36 20 335 67 77

ÜZLET

Vállalkozásunk üzleti ágazata 2016-ban indult, és azóta töretlen lendülettel fejlődik.
Fő szolgáltatásunk a weboldal készítés (egyedi honlap, webshop), emellett grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, online marketinggel és légifelvételek (drón) készítésével is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A Vállalkozások részére kifejlesztett csomagajánlatainkkal számos terhet leveszünk megbízóink válláról, és még a költségek lefaragásában is közreműködünk. 


Központi elérhetőségeink:

Tel.: +36 20 335 6777, E-mail: info@hellodunakanyar.hu

Weboldal: hellodunakanyar.comInstagram:@hellodunakanyarFacebook: hellodunakanyar