webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Vác, a Dunakanyar szíve!

Vác

Vác gazdag műemlékekben, templomokban, múzeumokban, így a turizmusban is jelentős szerepet játszanak épített emlékeink, értékeink. Vác ezer éves történelme csodás legendákkal, történetekkel teli. Látogasson el városunkba, és töltsön el itt egy felejthetetlen napot!

Belvárosi idegenvezetés

A városnézéshez előzetes egyeztetés esetén lehetőség van idegenvezetést kérni a Tourinform irodában, melynek során egy 1,5–2 órás séta alatt mutatja be kollégánk a város főbb nevezetességeit. 

További felvilágosítással, információval szeretettel várjuk a Váci Tourinform Irodában és telefonos, illetve elektronikus elérhetőségeinken!

Szép időben ajánljuk még a sétát a Duna-parton, mely páratlan látványt nyújt minden évszakban. Ma a váci Duna-part a leghosszabb kiépített korzó, melyen végig bicikliút vezet, ezért hazai és külföldi turisták által egyaránt kedvelt kerékpározó hely.

A Ligetben is érdemes kirándulni egyet, főleg nyáron, amikor az ártéren rendkívül sokszínű az élővilág, rengeteg különféle növény- és állatfaj figyelhető meg. A Hétkápolna környezetében pedig egy romantikus sétát tehetnek a természet szerelmesei.


Elérhetőségek:

Tourinform Vác - Vác és Környéke TDM Nonprofit Kft.

2600 Vác, Március 15. tér 17., Tel.: +36 27 316 160, E-mail: info@tdm.vac.hu

Weboldal: turizmusvac.hu