webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Létezik elektromos, erdőjáró tereproller? Olyannyira, hogy már bérelheted is Visegrádon…

Az EZRaider sok társához hasonlóan katonai területről szelídült civil/hobbi célokra, s megbízhatóságánál csak a benne rejlő mókafaktor jelentősebb.

Valójában egy 4X4, azaz négykerék meghajtású tereprollerről van szó, amely eredetileg a nehezen járható frontterületek gyors megközelítésére lett kifejlesztve, azonban gyorsan kiderült, hogy annyira élvezetes a vele való közlekedés, hogy gyártója hamar civil piacra dobta, hadd induljon meg az újabb sikertörténet. Soha jobbkor, hiszen a természetjárás népszerűsége világszerte az egekben, annak ténye pedig, hogy az EZRaider teljesen elektromos, már most a biztos siker zálogaként könyvelhető el.

Rendkívül jól bírja a meredek emelkedőket makacs terepviszonyok között is, 3 sebességes váltójának legmagasabb fokozata akár a 45km/órás közlekedési sebességet is lehetővé teszi, s bár valószínűleg nem EZRaiderrel fogják holnaptól menteni a babodi sárpurgatóriumba merült Discovery 2-eseket, a tereproller első sebességi fokozatának nyomatéka meglepően komoly lehetőségeket rejt magában. Arról nem is beszélve, hogy igény szerint gyermekülés is szerelhető rá, így a 16 év alattiak is bátran kipróbálhatják az élményt a felnőtt sofőr óvó figyelme mellett.

Kipróbálnád Te is? Pénteken, szombaton és vasárnap 10:30-18:00 között keresd Visegrádon az EZRaider „alaptáborát” a Silvanus Hotelnél, vagy vedd fel kapcsolatot az EZRaider csapatával.
Családoknak is jó szívvel ajánljuk a 30-45 perces túrákat, és talán mondanunk sem kell, hogy kiváló csapatépítő programként is tökéletes választás.