webkamera

Megújul a CBA

Nyárra már egy teljesen új CBA-t láthatunk majd a városközpontban

Ennek pedig mind a visegrádiak, mind pedig a városunkba látogatók örülni fognak, hiszen az új üzlet már minden tekintetben a 21. századnak készül…

 Visegrád TE - megújul a CBA

A turisták,  illetve a Visegrádon átutazóban lévők számára nem feltétlenül hangzik elsőre túl izgalmas információnak mindez, hiszen alapvetően csak egy üzlet megújulásáról van szó, ami időről időre természetszerűleg szokott megtörténni mindenütt. A visegrádi közbeszédnek persze már hosszú-hosszú évek óta visszatérő témája a város legnagyobb üzletének helyzete, lokálisan igen komoly dologról van szó ugyanis. Egy bolt előtt megállni, majd gyorsan vásárolni és továbbmenni nem különösebben kiemelkedő program, megtörténik és kész. Az már más kérdés, hogy a mindennapokat milyen mértékben tudja megnehezíteni, vagy megkönnyíteni a bevásárláshoz kapcsolódó infrastrukturális környezet, illetve minden kényszerűség és szükség. Hol parkolunk? Van-e hely? Hogyan oldjuk meg mindezt gyorsan és hatékonyan? 

A Visegrád Város Tervtanácsa által jóváhagyott látványtervek, illetve a témakört érintő tárgyalások és megegyezések szerint a CBA épületének teljes körű külső felújítása mellett egy 38 gépkocsit befogadni képes új parkoló is kialakításra kerül.

A Településrendezési szerződés szerint május 31-ig el kell készülnie a látványtervek alapján az üzlet külső felújításának. A terveket nézve komoly, látványos és rengeteg szempontból nagyon fontos változásra számíthatunk május végéig.

 Visegrád TE - megújul a CBA
Építész tervező: Krizsán András DLA; okleveles építészmérnök, vezető tervező
Műszaki rajzoló: Vöröss Bendegúz, Balás Gergő