webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Megújult

a visegrádi TDM weboldala

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy 2019 március 1-ével megújult a visegrádi TDM weboldala. Az újítás célja, hogy a 2000-es évek második évtizedének vége felé közeledve mi magunk is tartsuk a lépést a haladó korral, amelynek fontos részét képezi egy, a mai igényeknek megfelelő weboldal is.

Azon felül, hogy szerettünk volna egy minden eszközön kényelmesen böngészhető, hatékony felületet kialakítani, fontos célunk a folyamatos tartalomfrissítés, hogy a Visegrádra érkezők egy helyről szerezhessenek be minden hasznos információt, ami a felhőtlen időtöltéshez szükséges. 

Reméljük, hogy a visegrádi TDM új weboldala Visegrád online kapujaként maximálisan eleget tesz majd a magyaros vendéglátás, vendégszeretet kritériumainak. Így a rendszeres tájékoztatás, a visegrádi programlehetőségek, események, hírek naprakész közlése mellett szeretnénk bevonni látogatóinkat a város életébe, hogy az itt eltöltött idő során otthon érezhessék magukat a Dunakanyar – számunkra – legcsodálatosabb szegletében. 

Az új weboldal a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület VEKOP-1.3.2-15-2017-00004 azonosítószámú, „Turisztikai desztináció menedzsment fejlesztés Visegrádon és környékén” című pályázat keretein belül tudott megvalósulni.