webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Online Dunakanyar – Fellegvár WiFi

Csak látszólag összefüggéstelen a címbe foglalt két szókapcsolat, hisz hűen tükrözik a valóságot. Megújult weboldalunkon keresztül az otthon melegéből is élőben csodálhatják a Dunakanyart, pont ahogy a Fellegvárból látható. 

Pályázati finanszírozás segítségével - VEKOP-1.3.2-15-2017-00004 azonosítószámú, Turisztikai desztináció menedzsment fejlesztés Visegrádon és környékén című pályázat - a visegrádi TDM megvásárolt és elhelyezett egy webkamerát a Fellegvárban, így biztosított a 24 órás élőkép. A látótávolságot ugyan nem tudjuk befolyásolni, azonban rossz idő esetén, ködben, vagy egy esetleges „whiteout” miatti ideiglenes kiesést kárpótolandó egy 40 másodperces, szemet gyönyörködtető timelapse videóba sűrítve nézhetjük meg az előző napot. 

 Facebook követőinknek pedig külön ígéretet is teszünk. Ha a mi „hűha szűrőnkön” keresztül megy valamelyik felvétel, azt rögvest megosztjuk a közösségi oldalunkon is!

Az élmény azonban akkor teljes, ha a látványhoz a hely közvetlen varázsa is kapcsolódik – nincs mese itt kell lenni. A most felszerelt webkamera ráadásul még ekkor is hasznosnak bizonyul, hiszen általa több száz méteres sugarú körben ingyenes WiFi áll a vendégek rendelkezésére a Fellegvárban.

Jó szórakozást kívánunk!

webkamera


Címkék
fellegvár