webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Ősszel is aktívan a Dunakanyarban!

A Visegrádhoz hasonló apró gyöngyszemek szerte hazánkban nyáron bonyolítják turistaforgalmuk javát, az első sárga levelek lehullásától pedig egészen tavasz közepéig pihennek egy nagyot, afféle téli álmot alszanak. Nos, Visegrád ez alól is kivétel!

Bobpálya a rozsdabarna erdő fölött

Visegrád TE - Bobpálya a rozsdabarna erdő fölött

Visegrád országos hírű bobpályája a nevében is hordozza (Téli-nyári Bobpálya) egyik legkülönlegesebb tulajdonságát: minden évszakban várja a bobozás szerelmeseit; kicsiket és nagyokat, fázósakat és hűvősimádókat egyaránt.
A 700 méter hosszú lesiklópálya, mely 11 izgalmas szerpentinkanyarral teszi igazán egyedülállóvá az élményt, az őszi verőfényben is nagyszerű családi kikapcsolódást ígér.

Suhanj a fák felett!

 Visegrád TE - Suhanj a fák felett!

Aki ismeri a Canopyt, tudja, hogy felejthetetlen élmény minden évszakban, hiszen az erdő odafentről kémlelve, szinte madártávlatból, maga a csoda. Az eredetileg Közép-Amerikából származó ötlet Visegrádon is hamar „meghonosodott”, s olyan perspektívából mutatja Visegrád tetejéről nézve a környéket, mely máskülönben mindörökre rejtve maradna az emberi szemek elől.
A legkisebbek és legmozgékonyabbak a közel 40 játékelemmel büszkélkedő, a Canopy pálya bejáratánál található Kalandparkot is birtokba vehetik.

Gokart és Kalandpark Visegrád másik csücskében

Visegrád TE - Gokart és Kalandpark Visegrád másik csücskében

A Lepence-völgyben 2012 óta működő Gokart pálya évről évre sok ezer kalandvágyó vendéget vonz a környékre, ahol még egy 320 négyzetméteres, hatalmas sátor is felállításra került a legkisebbek számára kifejlesztett játékok tömkelegével.
Míg az idősebbek az aszfalton versenyeznek, a fiatalság kipróbálhatja, mit tud a kötelekre kifeszített, különféle nehézségi fokozatokkal megépített ügyességi pályán. 

Mindhárom izgalmas helyszín nyitva áll az őszi időszakban is, így Visegrád bár az idősebb korosztály számára elsősorban a nagy őszi erdei túrák otthona  októberben-novemberben, azért a különlegesebb élményeket keresőknek sem kell feltétlenül  videójátékot ragadniuk az első hűvösebb hétvégi napokat követően.