webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Sorra startolnak a legnépszerűbb visegrádi szolgáltatások

Ahogyan nyílnak a virágok, úgy nyitnak meg rendes téli álmukat követően azok a szolgáltatók is programjaikkal, amelyek számára elengedhetetlen a jó idő. Ilyen többek között a Canopy Pálya Visegrád tetején, és az utóbbi évek nagy kedvence, az outdoor.maffia által életre hívott SUP univerzum…

A Járási Botond által vezetett Canopy Fun Extreme és Kalandpark hazánk első canopy pályája, amely olyan panorámát kínál odafentről a Dunakanyarra, amit valóban csak akkor tapasztalhatunk meg, ha elindulunk a fák felett húzódó különleges kötélpályán.

Az 1 órás utat 4-10 fős csoportokban teljesíthetjük, természetesen szakvezető kíséretében.

A bejáratnál létesített kétszintes kalandpark 40 játékelemmel várja a kicsiket-nagyokat, s önmagában is komplex programot ígér. Azonban senkinek sem javasoljuk az adrenalin-szerelmesek táborából, hogy kihagyja a canopy felejthetetlen élményét. Annál inkább egy teljes napot odafent!

Canopy Fun Extreme és Kalandpark
outdoor.maffia SUP túra

Az outdoor.maffia csapatának köszönhetően ma már vezetett SUP túrákon is részt vehetsz Visegrádon, s nem is kell sokáig várni a nyitásra, mert május 1-től indul a SUP-szezon.

Hasonlóan a canopyhoz, a SUP túrák új perspektívákat nyitnak meg, hiszen amiképpen a Dunakanyart a fák felett húzódó pályáról is egyedi, máshonnan elérhetetlen szemszögből csodálhatjuk meg, úgy sajátos élmény egy deszkán állva a vízen gyönyörködni a szemközti Börzsöny és a mellettünk magasodó Pilis vonulatain.

A május 1. és szeptember 20. között elérhető visegrádi SUP túrák során 2-3 órát lehet ebben az élményben a Dunán tölteni, s az úszni tudáson kívül nincsenek egyéb tudásbéli feltételei a részvételnek. A felejthetetlen emlék mellett pedig szinte borítékolható, hogy ha először jössz, biztos, hogy nem utoljára.2024. 04. 05.