webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Már SUP-túrákra is jelentkezhetsz Visegrádon

Idén nyáron újabb vizes élménnyel bővült a Dunakanyar kínálata. Végre itt a SUP és az engedély nélkül vezethető motoros csónak!

Visegrád TE - Már SUP-túrákra is jelentkezhetsz Visegrádon

Az utóbbi években egyre népszerűbb világszerte az az eredetileg tengeri használatra kifejlesztett, de természetesen tudásunktól függően szinte bármilyen vízen űzhető sportág, melynek legnépszerűbb neve egyszerűen csak SUP (stand up paddling, azaz állva evezés). Tulajdonképpen (ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a terminust) egy felfújható, 3 méter hosszú szörfdeszkáról van szó, melyen állva evezve lehet haladni, egyébként igen biztonságosan, miközben olyan perspektívából szemlélhetjük környezetünket, amelyre kizárólag ezzel a módszerrel nyílik lehetőség. Csend, nyugalom, szemlélődés.  

Most az outdoor sportokban kompromisszumot nem ismerő outdoor.maffia csapatának köszönhetően Tőled is csupán egyetlen evezőnyújtásra a lehetőség! Ne szalaszd el! 

Ha úgy érzed, hogy a te világod inkább a kenu, akkor sem kell lemaradnod túráinkról. 3-4 fős kenuinkat bérelve akár az egész családdal csatlakozhattok izgalmas felfedezőkörútjainkhoz.

Alábbi, egyenként 2-3 órás túráinkra (melyek mindegyikén a folyó sodrási irányának megfelelően haladunk lefelé) a következő bontásban/opciók mentén jelentkezhettek:

  • Kánikula SUP- és kenutúra: péntek és szombat 10:00 (június 15-től szeptember 20-ig)
  • Délutáni chill SUP- és kenutúra: hétfő és vasárnap 14:00 (június 15-től szeptember 20-ig)
  • Naplemente SUP- és kenutúra: péntek és szombat 17:30 (június 15-től szeptember 20-ig)

Motorostutaj.hu – Engedély nélkül vezethető vízi járművek bérlése Visegrádon

Visegrád TE - Motorostutaj.hu