webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Szabadtéri programokban is verhetetlen az újra nyílt Visegrád

Talán sosem vártuk még ennyire a májust. Aztán végre eljött. Hihetetlen élmény és nagyon jó érzés újra szabadabban fogadni Benneteket. 

Az elmúlt hosszú hónapok tervezgetéssel, egymás lelkesítésével, felújításokkal és rengeteg-rengeteg türelemmel teltek itt Visegrádon és a környező dunakanyari településeken. Mivel életünk szerves része a turizmus, a pihenni vágyók vendéglátása, talán nem túlzás kijelenteni, hogy Visegrád modern kori történetében példátlan időszakon mentünk keresztül. Mindannyian. Most, hogy ismét nyitva a legtöbb szolgáltató, most, hogy újra vannak programok, s hogy ma már újra a hétvégi városkép része lehet a nyugodt, vidéki pihenését nálunk töltő, Visegrád utcáin sétálgató látogatók látképe, rendkívüli érzés a városban korzózni. 

A helyek sorra nyitnak, ki-ki lehetőségei szerint; a szabadtéri programok lényegében teljes gőzzel beindultak, s nem csupán a MAHART teszi újraindult járataival még izgalmasabbá a megérkezést és a környék felfedezését, de immáron „hop on hop off” buszjáratokkal is gazdagodott Visegrád. 

Továbbra is bízunk benne, hogy még tovább lehet lazítani szép lassan, s bár leírni már csak babonaságból sem merjük, hogy mikorra is, de nagyon várjuk már a teljeskörű nyitást, amikor mindenre olyan formában lehet majd lehetőségünk, mint korábban volt.