webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Vízi kalandok merészebbeknek

Száguldás a Dunán

A Száguldás a Dunán egy olyan szolgáltatáscsomag, mely a legbátrabbak számára nyújt felejthetetlen dunai élményeket a motorcsónak túráktól a wakeboardon át egészen a fánkozásig.
Páratlan kilátás, adrenalin és szakmai profizmus.

Motorcsónak bérlés

Az 5 férőhelyes motorcsónakokat kapitánnyal lehet bérelni, aki bemutatja a Dunakanyar környező szakaszát a sebesség szerelmeseinek.
Alapvetően két útvonalat járhatunk be: egy Pilismarót-Visegrád, valamint egy Pilismarót-Esztergom szakaszt, természetesen oda-vissza. Az 1 órás vízi élmény naplementés időszakokban általában inkább 1,5 órás, hogy az utazáson résztevők ne maradjanak le Magyarország legszebb naplementéjéről, amely ha jó időben utazunk, kétszer is megtekinthető nagyjából 15 perc eltéréssel a hegyek fekvésének köszönhetően.

Fánkozás

A fánk nem más, mint egy felfújható motorcsónak „vontatmány”, melyre egyszerre hárman is felülhetünk. A móka lényege többnyire, hogy ki bírja tovább az óriás fánkon a kapaszkodást anélkül, hogy leesne. Mentőmellényben, a minden esetben biztonságos vízi szakaszokon nem kell aggódnunk. Egész bátran belevethetjük magunkat a sebesség mámorába!

Vízisí/Wakeboard Oktatás és kaland

Miután bemutatásra került, hogy mire lehet számítani, illetve hogy hogyan tudjuk a leghatékonyabban fent tartani magunkat a vízen (persze már lécekkel a lábunkon), indulhat is az „éles bevetés”.
Először egy a hajó oldalsó részéhez illesztett gyakorló rúddal kezdjük a tréninget, aztán jön a klasszikus felállás: először egy rövid, majd egyre hosszabb kötelekkel. Végül észre sem veszed, s már magabiztosan élvezed is a száguldást a Dunán.