webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

TDM tagok számára szervezett
ismerkedő e-bike túrát az EL-Tekerentyű

A hét fő részvételével letekert túra annak ellenére is nagyon izgalmasra sikerült, hogy a mindannyiunk számára ismerős, elmúlt hetekre jellemző időjárás erre a napra is rányomta a bélyegét. Annak ellenére ugyanis, hogy szinte mindvégig esett az eső, mindenki nagyon jól érezte magát. Sőt! Talán a zord időben ha lehet, egy kicsivel még karakteresebb tudott lenni az e-bike túra, hiszen a mountain bike szellemisége, mely a pedelec műfajának egyik legmeghatározóbb alappillére, cseppet sem jár kevesebb élménnyel egy kis esőben. Sőt! 

Visegrád TE - TDM tagok számára szervezett ismerkedő e-bike túrát az EL-Tekerentyű

A csapat a Panoráma-kör névre keresztelt, 20 km-es túrát tette meg, mely a Salamon-torony és a Sibrik-domb érintésével a Mátyás-forrás felé vezető úton egészen a Mogyoró-hegyig visz, majd a Nagyvillám-kilátót és a Fekete-hegyet veszi célba. Onnan aztán irány a Panoráma-úton át a Panoráma-pihenőhely, végül épségben, addigra már teljes magabiztossággal csurogtak le a résztvevők az Apátkúti-völgybe. A Kaán-forrás frissítője után elérkezett a túra utolsó szakasza, a célállomás pedig a Tekerentyű Kerékpár Szerelde volt, az EL-Tekerentyű „alaptábora”.

A résztvevő TDM tagok egyöntetű álláspontja volt, hogy valami egészen különleges outdoor programmal gazdagodott Müller Antiék munkája nyomán a Dunakanyar, s garantált, hogy a szolgáltatók, szállásadók jó szívvel ajánlják majd vendégeik számára az EL-Tekerentyű e-bike túráit, s számos TDM tag építi be a közeljövőben kínálatába ezt a kitűnő programot.