webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

TOP12 - Visegrád legjobb programjai (10. rész)

Motorostutaj

A Duna habjain robogni egy őszinte kis motorostutajjal, bizony felbecsülhetetlen élmény…

Igaz ugyan, hogy a Motorostutaj.hu csapatától számos egyéb vízi jármű is bérelhető, úgy mint 1-4 személyes túrakenuk, vagy épp egy nagyszerű családi katamarán, a legkedveltebb darabja a flottának mégiscsak az „Armor” névre hallgató motorcsónak.

A 6 lóerős motorral felszerelt Armor valójában egy strapabíró, nagy szilárdságú polietilénből készült horgászcsónak, melynek súlya alig 100 kg, így magabiztosan, sebesen suhan a Dunán, amerre csak kedvünk tartja. Nem véletlen, hogy a profi horgászok közül is annyian ezt a típust választják.

A Motorostutaj.hu célja, hogy a Visegrádra látogató, „vizes” programokat kedvelő közönség a nyári idényben lehetőséget kapjon egy kis tutajozáshoz is, igény szerint kapitánnyal, vagy kapitány nélkül.
Ha mondjuk egy kis baráti társaság egész napra szeretne kölcsönözni egy tutajt, ezt bátran megteheti, ráadásul igen kedvezőáron, hiszen például a fent említett Armort egy napra 18.000 Ft + (felhasznált üzemanyag költsége) áron kikölcsönözhetjük, ami igazán kedvező, főként azt tekintve, hogy ezzel a lehetőséggel a Dunakanyar legszebb vonulatai válnak elérhetővé abból a perspektívából, melyre kizárólag a Dunáról lehet esélyünk…


Címkék
visegrádi programok programok a dunakanyarban motorcsónak bérlés motorostutaj armor 400 hajós programok csónakázás