webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

TOP12 – Visegrád legjobb programjai

CsillaGtúrák

Visegrád legnépszerűbb programjai közül nem lehet kihagyni Lange Csilla terepfutó, túravezető nagyszerű CsillaGtúráit, melyek során akár egyedi csoportösszeállításban is megkísérelhetjük egy igazán egyedülálló perspektívából megismerni a Pilist.

Csilla mindig is a Dunakanyarban élt, itt született, majd itt lett lelkes amatőr futóból profi terepfutóvá, aztán túravezetővé. Az általa kiválasztott, megtervezett szakaszokon ismer minden fát, minden kis kiszögellést, talán még a fűszálakat is. Így aztán garantált, hogy szervezett túráinak résztvevői nem csupán a térkép, a tájoló használatát sajátíthatják el, de olyan természeti jelenségek és adottságok egyedi nyomai és mintázatai alapján is tudnak majd tájékozódni, melyeket szerencsére nem lehet elhagyni, elveszíteni jövőbeli túráink során sem…

Lange Csilla a Magyar Természetjáró Szövetség által minősített, gyalogos szakági, bronzjelvényes túravezető és egyben évtizedes turisztikai tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező is. Így pontosan tudja, hogy miképpen kell egy csapatot a lehető legjobban kezelni, mire kell odafigyelni a csoportok összeállítása során, így például a résztvevőknek nem kell attól tartaniuk, hogy teljesítményük nem lesz megfelelő, ahogyan ellenkezőleg: attól sem, hogy bár ők haladnának, a csoport lassabb tagjait is be kell majd várni.

Lehet szó családi kirándulásról, barátokkal szervezett túrálól, céges csapatépítőről, a CsillaGtúrák rugalmassága és szellemisége egész biztosan befogadja majd elképzeléseiteket.

Közvetlen jelentkezés a soron következő túrákra.2024.05.27.