webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Új hotel nyílt Visegrádon

A Butikhotel 12 szobával, 4 csillagos szállodai színvonallal várja meghitt helyek és az erdő közelségének szerelmeseit.

Butikhotel Visegrád

Mindenféle különösebb térhódításra igényt tartó feltűnéskeltés nélkül nyitotta meg kapuit nemrégiben Visegrád legújabb és egyben az erdőhöz egyik legközelebb eső, családias szállodája, mely online egész egyszerűen csak butikhotel címszóval hivatkozik magára, ám az enteriőrről készült fotók arról árulkodnak, hogy a Butikhotel megálmodói a tökéletességre, a letisztult, ám épp ennek a letisztultságnak köszönhető exkluzivitásra törekedtek.

A szobák mindegyike 2, illetve 3 ágyas, erkélyes szálláslehetőséget biztosít, melyek egyébként 2-3 gyermekes családok számára is kiváló lehetőséget biztosítanak a természetközeli kényelemre.

Wellness a hegyek közt

A rendkívül kreatív kialakításnak köszönhetően a wellness-részleg kellemes, tágas érzetet kelt, s jakuzzi, finn szauna és pihenőágyak is helyet kaptak odabent. 

Butikhotel Visegrád - Wellness

Egy elegáns étkező

A kellemes, az anyagválasztás ellenére egyáltalán nem rideg kőburkolat az étkezőben is helyet kapott a boltívek mentén. A büféasztalos reggeli minősége és jellege úgyszintén a 4 csillagos szállodák jellegzetességeit hordozza.

Butikhotel Visegrád - Étkező

Gyermekbarát szállás

Kicsikkel is valóban jó választásnak ígérkezik a „butikhotel”, hiszen amellett, hogy az alapfelszereltség részét képezi mindaz az eszközpark, mely a családbarát szállodákban is megtalálható (a babaágytól az etetőszékig), a Beatrix-kertben a kültéri, fűtött vízű medence mellett egy remek kis gyermekpancsoló is helyet kapott.

Butikhotel Visegrád - Szoba