webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

2022. szeptember 10.

Városnap Visegrádon

Idén szeptemberben egy igazán rendhagyó városnapi mulatsággal zárjuk a visegrádi nyarat!

Ez a nyár végre ismét az aktív pihenésé, a tartalmas, közös szórakozásé és a kultúráé lehetett Visegrádon is, hiszen magunk mögött hagyhattuk az elmúlt, hosszú-hosszú időszak kényszerű lezárásait, s újfent megszervezhettük mindazokat a rendezvényeket, amelyeknek évtizedes viszonylatban volt híres házigazdája városunk.

Bár a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok számít a legnagyobb attrakciónak, közel sem ez az egyetlen komoly esemény a városban. Lényegében minden hétvégére esett 2022 nyarán is komoly, sokakat megmozgató program, elég csak a Visegrock Fesztiválra, vagy épp a Királyi Palotában, illetve a Plébániatemplomban megszervezett zenei, művészeti eseményekre, s a Mátyás Király Művelődési Házban lezajlott rendezvényekre gondolnunk. A sor igen patinás, s vitathatatlan, hogy európai színvonalú programkínálatot tudtunk varázsolni ezévben is a nagyérdeműnek.
Ezt a gazdag nyarat szeretnénk most szimbolikusan lezárni egy méltó városnappal.

  • 18:00 Lugosi Dániel műsora

A ’90-es évek slágereivel indíthatja az estét, aki hat órakor, a kezdésre már lent lesz a Sportpálya alatti kikötőben. Tökéletes kezdés, főként a nap további műsorszámainak ismeretében.

  • 19:30: PASO

Fél nyolckor ugyanis nem más lép színpadra, mint a PASO, azaz a Pannonia Allstars Ska Orchestra, hazánk legnagyobb ska-dancehall csapata. A Lord Panamo (Tóth Kristóf) vezette 10 tagú formáció először lép fel Visegrádon, s egész biztosan hatalmas buli kerekedik a hajón, amint a húrok közzé csapnak.

  • 21:30 Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar

Hazánkban napjainkig töretlen a legendás színészpáros népszerűsége, s alig akad, aki ne tudná folytatni a Kincs ami nincs, vagy épp a Különben dühbe jövünk betétdalainak dallamát az első néhány hangot követően. A Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar e dalok gyűjteményével varázsol páratlan party hangulatot estéről estére, filmvetítéssel fűszerezve a műsort, s nem egy kultikussá lett jelmezt is felvonultatva a színpadon.

Időpont: 2022. szeptember 10. (szombat)

Helyszín: Wiking Úszószínpad (A Visegrádi Sportcentrum mögötti Duna-parton)

A belépés ingyenes!