webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Visegrádi

Gasztrofesztivál

Visegrádi Gasztrofesztivál

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre Visegrádon a mára már valódi hagyománnyá lett Gasztrofesztivál. Mutatjuk, milyen programokkal várunk Benneteket!

Visegrádi Gasztrofesztivál

2019. május 18-án este nem érdemes jóllakottan érkezni a visegrádi rendezvénytérre, hiszen aznap a helyi éttermek különlegességei kerülnek terítékre, melyek közül valamennyire érdemes időt „áldozni”. Az ízek kavalkádját ezúttal is tovább színesítik a magyar történelmi borkülönlegességek. Az időjárás miatt nem kell aggódni, hiszen előreláthatóan addigra bőven 20 °C fölött lesz a hőmérséklet, bármily furcsán is hangzik ez ebben a pillanatban, és bár szeles időre van kilátás, ez valószínűleg nem fogja rontani a hangulatot.

Este 20 órától a One More Night zenekar fog gondoskodni a jó hangulatról, és arról, hogy mindenki biztosan lemozogja a bőséges vacsorát. A banda a ’80-as és ’90-es évek legnagyobb slágereit dolgozza fel, így érdemes kényelmes, táncra alkalmas cipőben érkezni… A kevésbé táncoslábúak se feledjék, hogy nem sokára itt a bikiniszezon, és a tánc az egyik legjobb mozgásforma a sok kalória elégetésére.

Ne feledjétek tehát: szombaton 18:00 órától a gasztronómiáé a főszerep a Rendezvénytéren!