webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Vízi kalandok Visegrádon:
SUP; Fánkozás-Wakeboard

A nyári kellős közepén járunk, így aztán valamennyi visegrádi és környékbeli dunai program elérhető. Most van lehetőségetek többek között kipróbálni a SUP-ot, fánkozni egyet, vagy épp megmérettetni magatokat a wakeboard világban…

Vezetett SUP túrák a Dunakanyarban

A SUP az utóbbi években hazánkat is meghódította, nem véletlenül. A felfújható deszkák rendkívül praktikus sporteszközök, az állva evezés pedig egy eddig teljesen ismeretlen perspektívához nyújt hozzáférést, hiszen olyan ez az egész, mintha a vízen járna az ember.

Az outdoor.maffia jóvoltából most már vezetett SUP-túrákhoz is csatlakozhatsz a Dunakanyarban, s a csapat által biztosított deszka hátán felfedezheted Tahitótfalutól Esztergomig a Dunakanyar leszebb vízi szakaszát.

Részletekért kattints a képre:

Fánkozás és wakeboard

A Száguldás a Dunán csapata két izgalmas lehetőséggel is kecsegteti a vadabb hangulatoktól sem visszariadókat. Itt biztos, hogy vizes leszel, de ez a móka lényege is valahol…

A fánk egy nagy gumi eszköz, amelybe be tudsz ülni, kapaszkodnod kell, s indul is a verseny: ki tud tovább fent maradni. Ugyanis a fánkot egy nagyteljesítményű motorcsónak húzza a Dunán, eszeveszett sebességgel.

A wakeboard tulajdonképpen nem más, mint a vízisí. A metódus pedig lényegében ugyanaz, mint a fent említett fánkozás kapcsán, bár a fentmaradás némileg összetettebb feladat. Esni itt is lehet jó nagyokat, ám ha ráérez az ember, igazán mámoros kaland kerekedhet a játékból.

Részletekért kattints a képre: