webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Vízi programok a Dunakanyarban

Ha vízpartra vágysz, de mégsem szeretnél naphosszat a parton olvasgatni, akkor a Dunakanyart Neked találta ki a Teremtő! Az élményre azért rásegít néhány izgalmas vizes program is…

Sokan, ha vízpartra vágynak, elmennek egészen a Velencei-tóig vagy a Balatonig, ám a Duna közeléből semmi szükség ekkora utazásra az áhított kikapcsolódásért, hiszen a Nagy Folyó is rengeteg programlehetőséget kínál. 

Ha kevésbé a megszokott szemszögből szeretnéd csodálni a Dunakanyar panorámáját, térképezd fel bátran a környék vízi sportlehetőségeit! Most ismerkedsz a folyóvízzel? Esetleg élő wakeboard legenda hírében állsz? Mindkét esetben jó helyen jársz.

Vízisí és wakeboard oktatás

VÍZI PROGRAMOK A DUNAKANYARBAN

A vízisí és wakeboard esetében is elméleti és gyakorlati oktatást kapnak a kalandvágyó jelentkezők, amit profi csapat koordinál végig. A kevésbé vakmerő vállalkozók is nyugodtan kipróbálhatják, hiszen általános tévhit, hogy ez a sport csak hosszú évek alatt és nehezen sajátítható el. Egy jó oktatóval, a fokozatosság elvei mentén és némi gyakorlással bárki számára megnyílhatnak azok a bizonyos kapuk.

Fánk a vízen