webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Íjászat, vízi sport, és minden, ami mozgás!

Visegrád Városi Sport- és Szabadidőközpont

A visegrádi Sport- és Szabadidő Centrum az ország legszebb panorámáját nyújtja az ide látogató sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeknek. 

Szabadidőközpontunkat a Duna és a Pilis-hegység gyönyörű erdői ölelik körül. 

A festői környezetben elterülő 4 hektáron sportpályák, játszótér, falusi udvar, íjász pálya, kenu- és kajakbérlési lehetőség, piknik helyek várják az ide látogató vendégeket. 

Szervezett vagy egyéni túrákon (gyalog, vízen, vagy kerékpárral) lehetőség nyílik felfedezni a Pilis szépségét, de erdei bobozásra is van lehetőség.

A terület kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek, sportrendezvények, nyári táborok szervezésére, de családi hétvégék, események megszervezésére is. Hideg-meleg vizes zuhanyzási lehetőség van.

Vendégeink kényelmét szolgálja még barátságos árakon működő büfénk is, ahol a napi kínálat mellett megbeszélés alapján csoportok étkeztetését is vállaljuk.

Falusi udvarunk

A háztáji gazdaságok a régi falusi élet szerves részét képezték, és nagyon fontos lenne, hogy újra erőre kapjanak, újra foglalkozzanak gazdálkodással a vidéki emberek. 

Célunk a háztáji gazdaságok népszerűsítése, ennek megfelelően falusi udvarunkban ízelítőt adunk a kisállattartás mindennapjaiból. 

Szeretettel várunk miden kedves sportolni vágyót és érdeklődőt! 


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Sportpálya, Tel.: +36 30 251 6383, E-mail: bartfai.istvan67@gmail.com

Facebook: visegradsportcentrum