webkamera

360 VR

Programok

Pék-Dudás Zsuzsival és Dudás Csanáddal

Ha családjával vagy baráti társaságával, valamint kollégáival egy felhőtlen kikapcsolódásra vágyik, válogasson bátran Mátyás király dudása és bolondja színes műsorválasztékából!

Szívvel – lélekkel – dudával!

Históriánk

1998-ban, 13 évesen lettem a duda szerelmese, amikor a Titanic című film zenéje kapcsán megismerkedtem az ír dudával. Hosszas keresgélés után 2002-ben vettem meg első magyar kecskedudámat. A duda sok örömet, sőt boldog családot is adott nekem, hiszen egy koncert kapcsán Visegrádon ismertem meg a páromat Dudás Csanádot. 2018 márciusában életet adtam első gyermekünknek: Dudás Szantánának. Életünk és hivatásunk lett a dudajáték és szórakoztatás, illetve magával ragadott a középkor, a reneszánsz művészet, néphagyományok és a népmesék világa. Mára nagy repertoárral rendelkező műsorpalettát tudunk felmutatni. Célunk, hogy műsoraink maradandó élményt nyújtsanak mindenki számára.

A műsorok ajánlottak minden korosztálynak! Azoknak, akik szeretnének elvarázsolódni, kikapcsolódni a mindennapokból s önfeledten lazítani és szórakozni egy aktív kikapcsolódás keretén belül!Interaktív palotalátogatás

Játékos udvarhölgy és apród képző

Jelmezes, zenés, mesés, táncos, ismeretterjesztő gyermek és családi program 

Szívvel – lélekkel – dudával!

Varázslatos, mesés Palotalátogatás leendő, udvarhölgyeknek és lovagoknak Pék-Dudás Zsuzsival és a király udvari bolondjával Csancival. Minden gyermek álmodozik arról, hogy egy királyi palotába belépve  részese legyen a csodának. Kis látogatóink udvarhölgy és lovagi öltözetbe bújva fedezhetik fel a Palota zegzugait, fényes termeit, a király udvari bolondja: Csanci és dudása: Zsuzsi segítségével. Minden egyes enteriőrben újabb és újabb játékot játszva, táncolva, mondókázva tanulnak egykor élt nagy királyunkról, Mátyásról, és az ő nevéhez fűződő legendás meséiről. A Palota megelevenedik, feltárja minden kincsét, hogy kis látogatói egy életre szóló élménnyel térjenek haza, telve: „Szívvel, lélekkel, dudával."

 Helyszín Királyi Palota MNM Mátyás Király Múzeuma 2025 Visegrád, Fő utca 29.

A program palota belépőjegyével és a programjeggyel együttesen látogatható.Szívvel – lélekkel – dudával!