webkamera

360 VR

A Hotel Honti közvetlen közelében

Provence Apartmanok

Csodás, modern, ízléses és stílusos kialakítás, tökéletes kikapcsolódás kisebb és nagyobb társaságok, baráti kikapcsolódásra vagy családi nyaralásra érkezők számára. Ezek a Provence Apartmanok a Hotel Honti közvetlen közelében.

Két-, háromágyas Provence apartman:

Ajánljuk egy, illetve két kisgyermekes családok számára. Az apartmanban még kényelmesen elfér a franciaágy és a szimplaágy mellett egy babaágy is. Alapterülete: 39 négyzetméter. Egy nagy hálószoba, egy zuhanyzós fürdő, illetve egy teljesen felszerelt konyha is található az apartmanban. A konyha rendelkezik hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, pirítós sütővel, edényekkel, evőeszközökkel, étkészlettel, poharakkal, bögrékkel. Ezenkívül kábeltelevízió, WIFI, telefon, szobai széf, LED televízió található az apartmanban. A szobák nem dohányzók.

Négyágyas Provence apartman:

Ajánljuk nagycsaládosok részére, akik két nagyobb illetve három gyermekkel érkeznek, vagy akár két párnak és kisebb baráti társaságnak is tökéletes. Alapterülete: 70 négyzetméter. Az apartmanban két külön szoba található, egy étkezős konyha, valamint fürdőszoba. . A konyha rendelkezik hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, pirítós sütővel, edényekkel, evőeszközökkel, étkészlettel, poharakkal, bögrékkel. Ezen kívül kábeltelevízió, WIFI, telefon, szobai széf, LED televízió található az apartmanban. A szobák nem dohányzók.


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Fő u. 66., Tel.: +36 26 398 120,
E-mail: info@hotelhonti.hu

Weboldal: hotelhonti.hu

Provence Apartman 1.
NTAK regisztrációs szám: EG20007649
Besorolás: egyéb szálláshely

Provence Apartman 2.
NTAK regisztrációs szám: EG20007650​​​​​​​​​​​​​​
Besorolás: egyéb szálláshely