webkamera

360 VR

Visegrád legújabb wellness szállodája

Royal Club Hotel****superior

Visegrád a Dunakanyar kis ékszerdoboza, számos történelmi, természeti és kulturális látnivalójával, rengeteg programmal és izgalmas, gyönyörű kirándulóhellyel a pihenni vágyók és kikapcsolódást keresők egyik kedvenc célpontja.

Az új építésű négycsillag-superior minősítésű, 49 klimatizált szobával, illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel Visegrád központjától 400 méter távolságra található – a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával. A szálloda legfontosabb céljai, hogy a város földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva testi-lelki felfrissülést nyújtson a vendégeknek az elvárható legmagasabb színvonalon, valamint, hogy minden korosztály maradéktalanul jól érezhesse magát.

A szobák egyedülálló módon tágasak, a superior kétágyastól kezdve, a romantikus deluxe szobán át a 77 négyzetméteres grand lakosztályig minden típus fellelhető, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, legyen szó csak egy romantikus hétvégéről kettesben, vagy egy nagy családi kikapcsolódásról.

A pihenést és az itt tartózkodást a csodálatos wellness részleg teheti teljessé. A Royal Club Hotelben összesen 4 medence található, ebből egy 10 méter hosszú kültéri, ami a nyár végéig üzemel. Bent egy 9,5 méter hosszú feszített víztükrű, egy hidromasszázs és egy külön a kicsiknek kialakított gyerekmedence üzemel. A vendégek továbbá aroma és fényterápiás szaunákban, valamint a sószobában kényeztethetik magukat.

A Royal Club Hotelben különleges csomagokkal várjuk a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas vendégeinket. 

Szállodánk egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezhetjük a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhetünk egy fárasztó túrázás után. 

Jöjjön el hozzánk, hogy a pihenése élménnyé váljon!


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Duna-parti út 15., Tel.: +36 26 597 100, E-mail: info@royalclubhotel.hu

Weboldal: wellnesshotelvisegrad.hu

NTAK regisztrációs szám: SZ19000604
Besorolás: szálloda