webkamera

360 VR

„A Természetes Harmónia Vonzásában!”

Thermal Hotel Visegrád**** superior

A Thermal Hotel Visegrád**** superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában. A négycsillag superior minősítésű szálloda az egyetlen Visegrádon, mely termálvízzel rendelkezik.

A hotel teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára.

Szobatípusok

 • 69  db Classic kétágyas szoba
 • 3 db Classic akadálymentesített szoba
 • 5 db Classic családi szoba
 • 12 db Harmónia kétágyas szoba
 • 7 db Harmónia családi szoba
 • 1 db Harmónia Junior Lakosztály
 • 28 db Prémium kétágyas szoba
 • 14 db Prémium családi szoba
 • 3 db Prémium Junior Lakosztály
 • 3 db Prémium Club Lakosztály
 • 3 db Prémium Grand Lakosztály

WELLNESS - Lepence Spa 

Visegrád egyik természeti kincse, az 1302 méter mélységből feltörő, 39,5 °C-os, ásványvíz minőségű forrás. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz magas vas-, kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaidokat is tartalmaz. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

A Thermal Hotel Visegrád közel 3.000 m2 alapterületű Lepence Spa fürdőközpontja 7 medencével várja és szolgálja vendégei igényeit, melyek az Acapulco nyári strandmedence kivételével egész évben nyitva tartanak. Ezen kívül a wellness részlegen számtalan hagyományos és alternatív kezelés közül választhatnak vendégeink, ahol szakképzett kollégáink garantálják a teljes kikapcsolódást és pihenést.

VENDÉGLÁTÁS

A Thermal Hotel Visegrád csapata arra törekszik, hogy a hagyományos és modern konyha elemeit ötvözve, egyedi fogásokat sorakoztassanak fel Önöknek.

Tiszteljük a magyar gazdák kétkezi munkáját, és így, a lehetőségeinket kiaknázva a környékbeli termelők által előállított alapanyagok felhasználásával alkotjuk meg ételeinket. Az idényszerűséget szem előtt tartva állítjuk össze napi büfékínálatunkat, valamint különös figyelmet fordítunk a speciális étrendet igénylő vendégekre és a gyermekekre is.

KONFERENCIA

Thermal Hotel Visegrád, a Tökéletes Helyszín Választás! Minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a rendezvények sikeres lebonyolítását. 

Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 420 fő befogadását teszi lehetővé, valamint hatalmas terasszal rendelkező éttermünk ideális feltételeket biztosítanak vállalati rendezvények, konferenciák, partnertalálkozók, tréningek, bankettek, fogadások, partik és esküvők rendezésére.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Lepence-völgy 2., Tel.: +36 26 801 900, E-mail: info@thv.hu

Weboldal: thv.hu

NTAK regisztrációs szám: SZ19000013​​​​​​​
Besorolás: 4 csillag superior szálloda