webkamera

360 VR

„A Természetes Harmónia Vonzásában!”

Thermal Hotel Visegrád**** superior

Megújult kinézettel, különleges gasztronómiai élményekkel, igazi gyermekbirodalommal és a megszokott wellness és konferencia szolgáltatásokkal várja vendégeit a felújított Thermal Hotel Visegrád**** superior.

A szálloda 2021. novemberében teljeskörű megújulásba kezdett, az eltelt hónapokban jelentős átalakulás történt: a lobby területe, az étterem berendezése és a szobák kialakítása is modern, letisztult megjelenést kapott.

„A cél az volt, hogy a körülöttünk lévő különleges természeti értékeket a hotel belső terein is megmutassuk, így a szín- és anyaghasználatban is valósággá vált szlogenünk: Körülölel a természet." - nyilatkozta Polgár András, a Thermal Hotel Visegrád**** superior vezérigazgatója. „A kiválasztott bútorok formavilága már a 21. század modernségét hozza, a lágy vonalvezetés pedig a természet nyugodtságát idézi. Minden prémium alapanyagokból, korszerű technológiával, fenntartható módon készül, hogy még inkább növelni tudjuk a vendégek elégedettségét."

A felújítás során több olyan megoldás is elkészült, mely az itt-tartózkodás élményét növeli. A felnőttek számára különleges gasztronómiai élmény a Chef's Table, ahol a kisebb csoportoknak, társaságoknak direktben a Thermal Hotel Visegrád**** superior executive séfje készíti el a legkiválóbb fogásokat. 

A felújítás során több olyan megoldás is elkészült, mely az itt-tartózkodás élményét növeli. A felnőttek számára különleges gasztronómiai élmény a Chef's Table, ahol a kisebb csoportoknak, társaságoknak direktben a Thermal Hotel Visegrád**** superior executive séfje készíti el a legkiválóbb fogásokat. 

A gyermekek kedvence lett az időközben megnyitott Visi Mókus Élménybirodalom, amelyben egy háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó található, amely nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt.

A szálloda kitűnő adottságainak köszönhetően a legjobb választás céges rendezvények, szakmai konferenciák, csapatépítő tréningek és meetingek megtartására, összesen 10 db konferencia terem áll vendégeink rendelkezésére.

A régió meghatározó turisztikai célpontjánál a folyamatos megújulás és az innovatív megoldások mindig középpontban álltak, így a töretlen fejlődés ezután sem áll meg.

Bár ez a mostani egy látványosabb átalakulás, a teljes THV-csapat azon dolgozik nap mint nap, tökéletes kikapcsolódást nyújtsunk vendégeink ittléte során, a mindennapos fejlődés fontos értékünk. Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni az átalakulás során mutatott türelmet és együttműködést, innentől a megszokott minőségi és vendégközpontú szolgáltatásokkal várunk minden kedves leendő pihenni vágyót!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Lepence-völgy 2., Tel.: +36 26 801 900,
E-mail: info@thv.hu

Weboldal: thv.hu

NTAK regisztrációs szám: SZ19000013​​​​​​​
Besorolás: 4 csillag superior szálloda