webkamera

360 VR

Harmónia az erdő szélén borospincével és szaunával

Villa Harmónia

Családi panziónk, a 10 szobás Villa Harmónia kiváló választás párok és 2-5 fős családok, baráti társaságok számára. Vendégeink maradéktalan pihenését szolgálja vendégszeretetünk, szaunarészlegünk, grillteraszunk és borospincénk.

Panziónk az Apátkúti-patak völgyében, a pataktól 100 méterre fekszik. Megközelíthetőek vagyunk a Fellegvárhoz vezető út mentén, a patakon átívelő kis hídon keresztül, amely tökéletesen alkalmas személygépkocsival való behajtásra is.

Szálláshelyünk, elhelyezkedésének köszönhetően, kifejezetten ideális a Visegrádot felfedezni vágyók számára, hiszen a legkedveltebb kirándulóhelyek és visegrádi látnivalók lényegében azonos távolságra vannak akár gyalog, akár autóval megközelítve.

A Villa Harmónia összesen 30 férőhellyel rendelkezik.

Légkondicionálóval és síkképernyős televízióval felszerelt szobáinkon kívül egy 24 fős étkező-nappali és közös használatú konyha várja vendégeinket, de tavasztól kellemes időtöltést biztosít 80 négyzetméteres grillteraszunk is, ahol lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, kemence használatára.

A grillteraszról nyílik a hegyoldalba vájt 16 fős, hűvös borospince, amely hideg időben hangulatos fatüzelésű kályhával kellemes klímájúvá varázsolható. 

Az alagsorban felszerelt herbárium, relaxációs szoba várja az idelátogatókat, ahol a kényeztetésre vágyó vendégek kiélvezhetik a 4 személyes finn szauna, a 2 személyes sókabin, a 2 személyes infraszauna, valamint a 2 személyes gőzkabin adta lehetőségeket.

Szeretettel várjuk vendégeinket egész évben!

Ajánlatkérés


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Mátyás király u. 28., Tel.: +36 30 154 6660, E-mail: foglalas@villaharmonia.hu

Weboldal: villaharmonia.hu

NTAK regisztrációs szám: EG20004874​​​​​​​
Besorolás: egyéb szálláshely