webkamera

Egy Vadászház, nemcsak vadászoknak...

Apátkúti Vadászház Étterem és Fogadó

A Visegrádi Erdészet vadászterületén található, 2007-ben teljesen felújított, első osztályú vadászházban ebédlő, társalgó és 7 db 2 ágyas szoba található. Összesen 14 vadászvendég fogadására alkalmas. Az étkezőterem 30 fős családi, vállalati vagy egyéb rendezvény megtartására ad lehetőséget. A térség nyugalma nagyban hozzájárul vendégeink pihenéséhez és kikapcsolódásához. 

A terület kiválóan alkalmas a természet és a környék bemutatására, megismertetésére. Az évezredes történelmi múltra visszatekintő Visegrád egész évben vonzza a látogatókat. Napközbeni pihenőjük alatt a vadászok is szívesen keresik fel a Fellegvárat, melyről kitekintve feltárul a Dunakanyar pompázatos szépsége. Az érdeklődőket állandó kiállítások és múzeumok fogadják. Az erdészeti cserkelőutakon eredményes vadászatot lehet folytatni muflonra, vaddisznóra, őzre és gímszarvasra.

A Vadászház Budapesttől 47 km-re, a Visegrádi-hegység szívében található, Visegrádtól déli irányban, a források táplálta, mindig csörgedező Apátkúti-patak szurdokkapuja felett. A vadászház a visegrádi révtől, illetve a 11-es főúttól közelíthető meg (4 km).

Ajánlatkérés


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Apátkúti-völgy, Tel.: +36 70 339 29 30, +36 30 927 93 06

E-mail: info@apatkutivadaszhaz.hu Weboldal: apatkutivadaszhaz.hu​​​​​​​

NTAK regisztrációs szám: EG20016813​​​​​​​​​​​​​​
Besorolás: egyéb szálláshely