webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Újra Kapható a „Kincses Visegrád” képeskönyv a TDM irodában,

s megérkeztek a Visegrád 700 emlékérmek is

A hatalmas népszerűségnek örvendő kiadvány már mindenhonnan elfogyott Visegrádon. Mi Kolozsvárról szereztünk be gyorsan néhány plusz példányt. Ha Te is szeretnél egyet otthonra, siess!

 

A Jánosi Andrea kiváló illusztrációival készült könyv a Koinónia Kiadó Kincses Képeskönyv sorozatának egyik legnépszerűbb darabja, melynek mesés szövegét Zágoni Balázs írta. Külön érdekessége, hogy a meseíró munkája fölött bábáskodott a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma is, ennek köszönhetően a történet nem csupán lebilincselő, de történettudományi szempontból is abszolút helytálló.

A főként 11-13 éves korosztály számára megalkotott munkát óvodások is előszeretettel lapozgatják, de a felnőttek számára is tartogat meglepetéseket, mert mind a képi-, mind pedig a szövegvilága egyedülálló. A kiadvány kuriózum számba megy, ezt az is jól mutatja, hogy bár 2009-es kiadását követően számos üzletben árulták itt a városban is, mára lényegében beszerezhetetlenné vált, annak ellenére is, hogy rendszeresen keresik.
Emiatt döntöttünk úgy, hogy Kolozsvárról, ahol még akadt néhány doboz plusz példány, feltöltjük a polcokat. Persze már most elkapkodták a szállítmány jelentős részét, úgyhogy aki szeretne magának egyet Jánosi Andrea és Zágoni Balázs könyvéből, térjen be hozzánk, amint teheti.2024. 02. 28.