webkamera

360 VR

Nyiss a természetre!
Visegrád egyetlen felnőttbarát szállodája!

Patak Park Hotel

Visegrád egyetlen felnőttbarát szállodája, a Patak Park Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, Visegrádon, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Az erdei friss levegő páratlan élményével, a patak adta kellemes hangulattal, valamint feledhetetlen visegrádi programok kimeríthetetlen tárházával várja kedves Vendégeit.

A Patak Park Hotel több évtizedes múltra tekint vissza a vendéglátás területén. 1972-ben nyitotta meg kapuit a Patak Borozó, mely már akkor is elbűvölte látogatóit, hiszen a táj egyedisége és a csordogáló patak látványa igazi kuriózummá varázsolták.
Mai formáját végül 2012-ben nyerte el a hotel, amely 29 igényesen felszerelt szobával, felújított étteremmel, az ország és a világ minden tájáról származó gasztronómiai különlegességekkel és persze hamisítatlan magyar ízekkel várja az idelátogatókat és a kikapcsolódni vágyókat.

A Vendégek kényelmét és eltérő igényeiket különböző kategóriájú és kialakítású szobák szolgálják, melyekből páratlan kilátás nyílik a hegyoldalra, az erdőre és a szálloda mellett csordogáló Apátkúti-patakra. A szobák között található standard és superior kategóriájú szoba, illetve galériás superior szoba is. 

A Patak Park Hotel a legjobb választás, ha a pihenés mellett fontos az aktív kikapcsolódás lehetősége is. A hegyoldalban, közvetlenül a természetben számos szolgáltatás áll a Vendégek rendelkezésére, melyek lehetőséget biztosítanak minden évszakban, a szabadban, friss levegőn történő kikapcsolódásra egyaránt, ezzel maximálisan kiszolgálva igényeiket. A Fitness liget különböző szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépekből, eszközökből, valamint egy erdei futópályából áll. A telepített eszközök segítségével egyszerű, de mégis minden testrészre kiterjedő gyakorlatok végezhetők.

A teljes feltöltődés élményét Erdei Wellness Teraszunk biztosítja egy szabadtéri jacuzzival, valamint egy hagyományos finn szaunával és egy infrakabinnal!

Látogasson el a Patak Park Hotelbe és pihenjen közvetlenül a természetben!


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Mátyás király u. 82., Tel.: +36 30 915 3995,
E-mail:  info@patakhotel.hu

Weboldal: patakhotel-visegrad.hu

NTAK regisztrációs szám: SZ19000523
Besorolás: 3 csillagos szálloda