webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

2023-ra további 21 szobával

Bővül a Hotel Visegrád

A fejlesztések eredményeképpen a szálloda kapacitása meghaladja majd a 200 főt, ezzel pedig komoly szintlépést abszolvál a népszerű szálláshely.

A Hotel Visegrád a településre látogató családos vendégközönség visszajelzései szerint az egyik legnépszerűbb négycsillagos hotel Visegrádon, s a bejelentett fejlesztések igen jelentős részben pontosan ezt a képet árnyalják tovább, készül ugyanis az alagsorban többek között egy gyermek wellness- és játszóház is. Mindennek köszönhetően a jelenlegi wellness részleg nyugodtabb kikapcsolódást biztosít majd a pároknak, a gyermekek nélkül érkezőknek; míg a családosok birtokba vehetik a majd kifejezetten számukra kialakított részleget.

A Hotel Visegrád**** Kapacitásbővítése elnevezéssel futó, támogatott projekt emellett 21 szobával bővíti majd a 2011-ben átadott új szállodaszárnyat (sárga épület), illetve helyet kap a földszinten egy 200 fős, korszerű, komoly felszereltségű konferenciaterem is.

A Hotel Visegrád 2001-ben nyitotta meg kapuit a Visegrádra látogató közönség előtt, s a második szárny 2011-es átadásával nyerte el jelenlegi arculatát, illetve 73 szobás kapacitását. 
A mindmáig családi vállalkozásként működő szálloda egykori alapjait az a Sirály Étterem jelentette, mely 1983-ban nyitott meg, s mely a mai napig, ugyanezen név alatt üzemel a Hotel Visegrád saját éttermeként.