webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Ismét várja vendégeit a

Visegrád Gokart, Kalandpark és Műjégpálya

Visnyovszky András és csapata igazi négyévszakos szolgáltatásegyüttesével július 16-án nyitott újra Visegrádon, s máris hatalmas az érdeklődés. Nem véletlenül. 

Nyolc hónapos, a covid-járvány okozta leállás után július 16-án végre újra megnyitotta kapuit a Lepence-völgyben található, idén 10 éves Visegrád Gokart, Kalandpark és Műjégpálya, melynek szolgáltatásai közül természetesen a gokartpálya és a kalandpark lehet érdekes jelen pillanatban a Visegrádra látogatók számára (bár az igazi nagy kánikulában néha jó volna egy kicsit előre repülni az időben és korcsolyázni egy jót a decemberi jégen…).

A gokartpálya máris gőzerővel üzemel, rengeteg a látogató, nagyon sokan várták már az újra nyitást.
András elmondta, hogy háromféle gokart közül is választhatnak a sebesség szerelmesei, hiszen a jól ismert 270 cm3-s autók mellett 200 cm3-s, kifejezetten gyerekek számára fenntartott, illetve kétszemélyes modellek közül is lehet választani (az utóbbiak célja, hogy szüleik mellett biztonságban helyet foglalva a legkisebbek is megismerkedhessenek a gokartozás élményével).
09:00 és 21:00 között van lehetőség a gokartpálya használatára, s ahogyan rövidülnek majd a nappalok, úgy lesz egyre népszerűbb az esti gokartozás, amikor a reflektorokkal kivilágított pályán lehet hajtani a gépeket. 

András elmesélte, hogy jelenleg a kalandpark részleg felújítás alatt áll, így ebben a pillanatban nem látogatható, azonban ennek ellenére is várják szeretettel az egyéni és családos látogatók mellett a csapatépítésre szomjazókat is, hiszen több tucat egyéb lehetőség közül válogatható össze odakint akár egy egész napos program is, melynek az étkezés ugyanúgy része lehet, akárcsak egy esti, tábortüzes zenélés, szalonnasütögetés a csillagok alatt. Akár 500 fős csapatépítő programot is le tud bonyolítani az összeszokott szakmai csapat, így jelentős létszám esetén is nyugodtan lehet kalkulálni a Visegrád Gokart, Kalandpark és Műjégpálya szolgáltatásaival.

A jövő zenéje, de a tervek része egy Visegrádon belüli nagy költözés is, mely egyben azt is jelenti, hogy régi álma válhat valóra a csapatnak: megépíthetik a környék első öko-élményparkját, melyben már elektromotoros gokartokkal lehet majd versenyezni, de sok más tekintetben is jelentős fejlesztéseket terveznek a 2012 óta működő és folyamatosan bővülő vállalkozás égiszén belül. 

Ha szereted a versenysportokat, szívesen kiugranál a lepence-völgyi pályához, úgy érzed, ideje megismertetni a lurkókkal is a biztonságos autósport alapjait, itt a helyed!