webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Salomon Visegrád Trail

Május 19-én kerül megrendezésre az Salomon Ultra Trail Hungary elnevezésű futóverseny visegrádi futama. A versenyre ugyan április közepén lejárt a jelentkezési határidő, a futók bárorítsára és a műfajjal valóismerkedésre azonban minden lehetőségünk meglesz.

 

A terepfutó verseny érinteni fogja a Sibrik-dombot, a Pálos-út egy részét, a Mogyoró-hegyet, de az Urak asztala és a Borjúfő mellett is elhalad majd. A városon belül csupán a Rákóczi utca, a Széchenyi utca és a Kálvária utca lesznek érintettek a verseny kapcsán, ám a megszokottnál nagyobb mozgolódásra és forgalomra érdemes számítani majd ezen a napon.

A verseny limit ideje 6 óra lesz. A futóknak 29.9 km-t kell megtenniük a szentendrei célig. Izgalmas adalék, hogy a jelenlegi információk szerint a legfiatalabb regisztrált versenyző 9 éves, míg a legidősebb 71.

A Salomon Visegrád Trailen belül lehet regisztrálni egy különleges plusz versenyre is, ez a Tui Mountain Tour. A regisztrált futók közül a leggyorsabb nő és a leggyorsabb férfi, aki eléri a Borjúfőnél felállított időmérő pontot, 1-1 jegyet nyerhet Krétára, vagy Ciprusra. 

 

Ha érdekel a verseny pontos útvonala, ide kattintva megtekintheted azt.

 

Fotó forrása:
https://www.vidra-vizitura.hu2024.05.08.