webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Visegrád 360

VR túrák az Élő Középkor Városában!

Elkészült a Visegrád 360, mellyel lenyűgöző felbontásban, a 3D és a VR technológiákat ötvöző megoldások segítségével fedezheted fel városunk legizgalmasabb pontjait.
Sőt! Rendszeresen bővítjük majd a bejárható terek listáját az oldalon!

Régóta szerettük volna, hogy Visegrád is felkerüljön azon városok, nevezetességek sorába, amelyeket online VR túrák keretein belül, az éteren keresztül is bármikor meg tudsz látogatni, ha nagyon szeretnéd a Visegrád-hangulatot az adott pillanatban, de kiruccanni nincs lehetőséged azonnal.
Persze fontos cél volt az is, hogy a világ bármely pontján élő érdeklődők egyetlen kattintással bekukkanthassanak hazánk egyik legszebb városába, hogy aztán megszülethessen az elhatározás: „ezt élőben is látni kell!”

A Visegrád 360 debütáló felületén máris megtekintheted a

  • a Fellegvárat 
  • a Királyi Palotát
  • és a Salamon-tornyot

úgy (is), ahogyan eddig még sosem láthattad őket. 

Innentől kezdve tehát folyamatosan bővül városunk VR túrával bejárható szakaszainak sora, ezekről a frissítésekről pedig rendszeresen tájékoztatunk majd Benneteket. 

Készítettünk Neked egy INFOGRAFIKÁT segítségképpen a Visegrád 360 használatához. Mielőtt belevágnál a VR túrába érdemes vetni rá egy pillantást, hogy teljes legyen az élmény.

 Visegrád TE - Visegrád 360 – VR túrák az Élő Középkor Városában!