webkamera

360 VR

Minden út a Palotaházhoz vezet

Palotaház

Vagy inkább fordítva: minden út a Palotaháztól indul, ugyanis itt kapott helyet az Infoház – a visegrádi információs iroda. Az állandó és aktuális programlehetőségektől, eseményektől kezdve, a különböző túraútvonalakon és étkezési lehetőségeken keresztül, a szálláshelyekig itt mindenről tájékozódhat, aki nem pontosan kidolgozott haditervvel érkezett Visegrádra.

Ha az információnál valami kézzelfoghatóbbat keresel az irodában bevásárolhatsz visegrádi szuvenírekből azoknak, akik ezúttal nem lehetnek itt Veled.

Ha pedig Te magad szeretnél alkotni és érdekel a kézművesség, a Palotaházban ezt is kipróbálhatod. A Mesterségek Udvarában régi idők tudását sajátíthatod el a mesterek segítségével. Egy izgalmas bemutató után lehetőséged van kipróbálni magad a kőfaragó, keramikus, kovács, valamint papírmerítő műhelyben. 

Az út elején, vagy az út végén, de mindenképpen érdemes betérni a Palotaházba is, ha Visegrádon jársz! Célszerű innen indulni, hiszen itt leparkolhatod az autót, ha gyalog mennél tovább, profik segítségével tervezheted meg a napodat akár néhány perc alatt, s még egy finom kávéra és pár falatra is marad időd.


Elérhetőségek:

2025 Visegrád, Duna-parti u. 1., Tel.: +36 26 597 000,

Visegrád INFO - Tel.: +36 26 397 188

E-mail: info@palotahaz.hu

Weboldal: palotahaz.hu