webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

„Hop on hop off”

városnéző körutak formájában is megismerheted április 24-től Visegrádot

Szombattól elérhetőek Visegrádon is a City Sightseeing piros, nyitott emeletes buszai

2021. április 24-én indul Visegrád legújabb turisztikai szolgáltatása, melynek keretein belül 11 megállós városi körúttal lesz könnyebb megismerkedni és eljutni Visegrád legkülönlegesebb látnivalóihoz, programjaihoz.
A hosszadalmas leállás után a cég közép-európai újraindulásának egyik legelső városaként biztosít otthont Visegrád. 

 

A City Sightseeing piros buszaival eddig főként Budapesten találkozhattunk idehaza, idén tavasztól azonban több vidéki városban is megjelennek a jellegzetes járatok.
A cég „hop on hop off” körútjaiban éppen az a legizgalmasabb, amit a műfaj neve is takar. Bármikor felpattanhatsz, bármikor leszállhatsz, kedved szerint fedezheted fel a várost. Mivel 30 percenként érkezik egy busz, egész biztosan nem maradsz le semmiről, saját tempódban barangolhatsz a Mogyoró-hegyen, a Fellegvár környékén, bent a városban, vagy épp az Apátkúti-völgy bejáratának vonzáskörzetében. 

Visegrádon a City Sightseeinggel kötött partnerkapcsolat jóvoltából egy olyan igény kerül kielégítésre, mely az utóbbi években egyre égetőbb feladatként várt a városra, hiszen évről évre komoly mértékben növekszik Visegrád turistaforgalma, mindez pedig a városon belüli közlekedés, valamint a programhelyszínek minél könnyebb elérésének lehetőségeinek bővítését kívánta meg.  

A visegrádi hop on hop off buszjáratok első állomása a MAHART kikötőnél, tehát a visegrádi városkapu szomszédságában található hajóállomásnál lesz, innen indulnak a buszok körútjaikra menetrend szerint.