webkamera

360 VR

Gallery

Galéria

Irány a Dunakanyar! – Mesekönyv tippünk Mikulásra, Karácsonyra

Tilda, Tódor és a három lurkó folytatják a leghíresebb magyar vidékek felfedezését. Ezúttal a Dunakanyar felé veszik az irányt…

Irány a Dunakanyar! – Mesekönyv tippünk Mikulásra, Karácsonyra

Zseniális meseútikönyvről van szó, melynek ott van a helye a sorozat további darabjaival együtt az idehaza túrázni, barangolni szerető családok házi könyvtárának polcain!

Csapody Kinga mesekönyv-sorozata immáron egy zseniális, dunakanyari helyszíneken játszódó kötettel is bővült, melynek ismét komoly erénye, hogy rajzai Szalma Edit keze munkáját dicsérik, ahogyan annak ténye is, hogy folytatódik a minden korosztályhoz szólni szándékozó, azonban cseppet sem didaktikus országimázs projekt. 

Az öttagú család (kiegészülve a korábbi epizódokból már jól ismert kutyussal és a minden lében kanál macskával) ellátogat Dömösre, Visegrádra, de megfordul Vácon is, ahogyan nem hagyhatja ki természetesen Szentendrét sem. Hogy egy kicsit hazabeszéljünk, de azért ne lőjük le a legviccesebb csattanókat, azért eláruljuk, hogy Visegrádon még egy lovagi torna bemutatón is részt vesznek Tódorék!

Valóban igaz, hogy korosztálytól függetlenül érdekes és szórakoztató olvasmányélményt ígér a mesekönyv, amit most már irodánkban is bármikor megvásárolhattok itt Visegrádon.
Ideális ajándékötlet Mikulásra, vagy épp a fa a alá. Amikor aztán jön a jó idő, indulhat is család, hogy a valóságban is bebarangolja ezt a gyönyörű vidéket Katalinpusztától Szentendréig.